A zsindely nagyon sok előnnyel bír, talán ennek is köszönhető, hogy óriási népszerűségnek örvend a világ minden táján és természetesen hazánkban is. A Norland zsindely kínálata rendkívül széles választéknak örvend, érdemes tehát ellátogatni az áruházunkba, hiszen a zsindely árak is kiválóan alakulnak.

A zsindely kiváló tulajdonsága, hogy képes alkalmazkodni a formákhoz, igazodik a felületekhez, tehát könnyen lehet vele dolgozni. Ezért is kedvelik a tulajdonosok és az építészek is, hiszen kihasználhatják és felhasználhatják kreativitásukat, amikor a zsindellyel dolgoznak.

Kiváló szigetelést biztosít ez a termék a tetőszerkezetek gerincén, a tetőablakok közelében és a hajlatokban is. Ez a termék alkalmazható otthon, de akár a kerti építkezések során is kiváló megoldásnak bizonyul. Több színben és formában is elérhető, tehát az ízlésnek és a ház stílusának is találhat megfelelőt. A zsindely ár kedvező, amely szintén a kiváló tulajdonságok közé íródik be. Szinte bármilyen házon alkalmazható, ám ha mégis kérdése adódik, akkor keresse bátran munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak minden zsindellyel kapcsolatos kérdésre.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu