A legtöbben kertes házról álmodozunk, hiszen a kert sokban meghatározza egy család életét, a tavaszi és a nyári időszakokban a kellemes hangulatról általában egy jó kinézetű kert gondoskodik. A megfelelő teraszburkolat a kiváló hangulatú kerti sütögetések, baráti összejövetelek, családi szülinapok, gyerekzsúrok alaphangulatát adja meg. Nincs is attól jobb, mint egy szép kertben összegyűlni és kellemes időt eltölteni.

A teraszburkolat azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű, hiszen míg a kinti időjárási változásoknak és több csapadéknak, víznek is ellen kell állnia. Sokan ezért választják a wpc teraszburkolat termékeit, hiszen ezek rendkívül strapabíróak, ellenállnak minden időjárás nyújtotta körülménynek, ettől függetlenül megőrzik a kellemességüket mind esztétikában, mind praktikusságban.

A wpc burkolat keveri a fa szépségét és a műanyag erejét, amely azt jelenti, hogy esztétikailag gyönyörű látványt nyújt, ugyanakkor a műanyag tulajdonságait is hordozza, tehát csúszásmentes a felülete, nem szálkásodik, nem törik és nem szárad, praktikus a tisztítása, termesz és rovarmentes. Sőt, ez a típusú burkolat ár-érték arányban is kiváló.

Ha most építi vagy újítja a kertet, akkor válasszon okosan teraszburkolatot!

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu