Egyre többen használják manapság a szaunát, hiszen egyre többen kezdik felismerni jótékony hatásait a bőrre és a szervezetre. Szerencsések azok, akiknek otthonukban is lehetőségük van szaunát építeni vagy építtetni. Míg Finnországban hétköznapi dolog, ha valaki szaunával rendelkezik, hazánkban ez még mindig nagy luxusnak számít. A szauna kellékek iránt azonban elég nagy a kereslet, ami azt jelenti, hogy egyre többen élnek azzal a lehetőséggel, hogy otthonukba építsenek szaunát.

Ha még az otthonokban nem is, de már a wellness központokban és pihenőkben, fürdőkben igen elterjedt a szauna. A szauna nem kizárólag a testet és a szervezetet, de a lelket is ápolja, emiatt fontos, hogy megfelelő kellékekkel rendelkezzen a szauna. Az első és legfontosabb kellék a szaunakályha, amely nélkül nincs szauna. A szauna kályha minőségétől függ, hogy milyen jótékony hatásai lehetnek a szervezetre a szaunázásnak.

Ha otthonában rendelkezik szaunával, vagy ha éppen egy wellness központ tulajdonosa, akkor nézzen körbe a Norland áruházban, amely már szaunakellékeket és szauna kályhákat is kínál. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a termékekkel kapcsolatban, hívja bátran munkatársainkat, akik készséggel állnak a rendelkezésére.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu