A szaunának nagyon sok jótékony hatása ismert. Míg ennek előtte sokan csak luxusként tekintettek a szaunára, ma már egyre többen elismerik – és nem csak a fiatalok – hogy mennyi jótékony hatása is van az izzadásnak. A szauna tisztítja a bőrt, és eltávolítja a szervezetből a káros anyagokat, a méreganyagok megtisztításában segít, de stresszoldó hatása is ismert, erősíti az immunrendszert és a relaxációban is segít, ami manapság már egyre fontosabb.

Finnországban szinte nincs olyan család, akinek ne lenne szaunája, a szauna egy teljesen hétköznapi dolog. Magyarországon ennek még nincs ekkora hagyománya, egyszerűen örülünk, ha eljutunk egy wellness fürdőbe, ahol van is szauna. Azonban a szauna egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amely azt hozta maga után, hogy szauna házilag is elérhető, tehát már az otthonokban is van néhány szauna.

A szauna építéshez kiváló alapanyagokat biztosít a Norland. A szauna lambéria ugyanis nem mindegy hogy milyen minőségű, de az sem mellékes, hogy milyen kellékeket, milyen kályhát és milyen alapanyagokat használunk az építéshez. Aki megteheti, építtessen házába – akár kültéri, akár beltéri – szaunát és érezze a jótékony hatásait testén, szervezetén és egész lényén.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu