A svédpadló igen közkedveltté vált az elmúlt években azok körében, akik előnyben részesítik házukban a fa bútorokat, a fa termékeket. Az építések és a felújítások során is sokan keresik ezt a fajta padlóburkolatot. Az egyre nagyobb népszerűségét annak köszönheti, hogy a megfelelő kezelés mellett évekig megőrzi új formáját. A svédpadló időtálló és strapabíró, emellett pedig praktikus is, hiszen könnyű takarítani, nem látszik meg rajta minden kis porszem, sőt, minden porszem el is távolítható róla könnyedén.

A svéd padló kellemes melegséggel tölti el a házat, otthonossá teszi a lakást. Azoknak ajánljuk, akik szeretik közel érezni magukat a természethez, hiszen ezt az érzetet kelti bennünk a svédpadló. Jó ízlésről és kiváló esztétikai érzékről árulkodik egy ilyen padlózatú ház.  Ez a fajta padló azokba az otthonokba is beépíthető, ahol padlófűtés van. Így a fa nem csak látványban, de érzésben is a melegséget nyújtja a hideg téli estéken.

Nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, de akár fürdőszobába és konyhába is beépíthető. Érdemes kihasználni a svédpadló akció időszakát, hiszen az árak méretenként és színenként is változóak. A svédpadló azok számára kiváló, akiknek fontos az esztétika, de a praktikum sem másodlagos a választás szempontjából.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu