Ma már egyre több házban használnak egyre több fa bútort, hiszen a fa közelebb hozza a természet érzését, amely egyre fontosabbá kezdett válni sokak számára. A mediterrán stílusú lakások elengedhetetlen alkotóeleme a fa, amely csodás hangulatot eredményez az otthonnak. A fa azonban ápolást és odafigyelést igényel és az sem mindegy, hogy mivel ápoljuk a fát. Ahhoz, hogy a fa bútor, hogy a lambéria és a hajópadló megőrizze minőségét és szépségét éveken keresztül egy jó minőségű faápoló olaj használata szükséges.

A faápoló olaj segít elérni azt, hogy a fa minél tovább megőrizze minőségét, hogy a kártevők elkerüljék azt a fát, hogy a kültéri fa bútorok és fa borítások is évekig ellen tudjanak állni az időjárási viszontagságoknak.

Az egyik legismertebb és legnagyobb népszerűségnek örvendő faápoló olaj a Remmers aidol. Ezzel a termékkel akár évekig is megőrizheti a kültéri fa berendezések eredeti minőségét. Ez az olaj nem teszi lehetővé a víz felszívódását a faanyagban, amely alapja a legtöbb kár okának. Ennek a faápoló olajnak a használatával tökéletes védelmet nyújtunk fa berendezéseinknek és burkolatainknak.

Ha bármi probléma felmerül, keresse bátran munkatársainkat, akik segítenek megválaszolni a felmerült kérdéseket.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu