A könnyűszerkezetű házak, amelyek gyorsan elkészülnek, költséghatékonyak, ám mégis biztonságosak és időtállóak, hazánkban is egyre elterjedtebbek. A ragasztott gerenda alkotja ezeknek a házaknak az alapját, hiszen ezek masszívabbak, mint a hagyományos, normál gerendák, így a ház biztonságosabb lehet.

A fa gerenda azonban természetesen nem csak a könnyűszerkezető házak alapanyaga, hiszen nagyon sokféle felhasználsái területe ismert. Előszeretettel készítenek belőle például kerti bútorokat vagy különféle használati tárgyakat akár a ház belső terébe is. A gyalult külső réteg gyönyörű esztétikájú, dekoratív külsőt eredményez, tehát kiváló megoldás, ha nem csak a praktikusság és a gerenda árak számítanak, hanem a minőség és az esztétika is.

Mivel alacsony a nedvességtartalma és a terhelhetőség is jellemző ár, ezért kiváló megoldás az építés során a ragasztott gerendát választania. A minőségű lucfenyőből készült gerenda biztos pontnak bizonyul a házakban. A Norland fatelep munkatársai pedig kellő odafigyeléssel gondoskodnak ezekről a termékekről, amíg nem az Ön otthonának tartó funkcióit látják el. Ha bármilyen kérdése adódik, forduljon hozzánk bizalommal.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu