A polikarbonát egy légkamrás PC lemez, amely víztiszta és bronz kivitelben kapható, nagyszerű optikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az általunk forgalmazott polikarbonát könnyű és ütésálló, 200-szór jobban bírja a jégverést, mint az üveg. Rendkívül jó fényáteresztő, a víztiszta polikarbonát a fény 90%-át beengedi otthonunkba, mindemellett nagyon jó hő és hangszigetelő képességgel bír.Hőátbocsátása: 3 W/m2K, tehát bátran számíthatunk arra, hogy az a helység, ahol polikarbonátot használunk világos és csendes lesz, télen könnyen be tudjuk fűteni és nyáron könnyen le tudjuk hűteni.

Mit kell tudni a különböző színű polikarbonát lemezekről?

norlandfatelep.hu.19julHa az ember polikarbonát lemezt szeretne vásárolni építkezéshez vagy felújításhoz, tapasztalhatja, hogy a termékek több színben is elérhetők, emiatt sokaknak nehéz kiválasztani elsőre azt a lemezt, amire valóban szükség van. Érdemes ezért az árnyalatok funkcióját, előnyeit ismerni, ugyanis így sokkal könnyebb lesz vásárláskor döntést hozni.

A víztiszta polikarbonát lemezek a leggyakrabban előforduló alapanyagok. A víztiszta nem egyenlő az átlátszóval! A víztiszta lemezek olyan területre ideálisak, ahol maximális fényáteresztésre van szükség, ugyanis ez az árnyalat engedi át a legtöbb fényt. Legfőképp árnyékolható vagy északi fekvésű területen érvényesülnek, mivel a lemezek alatt lévő tér gyorsan átmelegszik a napsugarak miatt. A víztiszta polikarbonát lemezek népszerűségüket költséghatékonyságuknak is köszönhetik.

A víztiszta lemezeken kívül a kínálatban a bronz polikarbonát lemezek is elérhetők. Ezeket főként olyan helyekre ajánlott beépíteni, ahol rövid ideig szoktak tartózkodni az emberek és oldalról kellő mennyiségű fény tud bejutni.

Ha kérdései lennének a polikarbonát lemezekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu