A speciális ragasztással készülő OSB egy olyan lap, amely több rétegű és irányított faforgács elrendezésű. A faforgács a fa őrleményéből készül, amelyet speciális ragasztóval és viasszal kevernek a rögzítéshez. Ebben áll az OSB lap egyedisége, kiváló minősége, hosszú élettartama és nagy népszerűsége.

Hazánkban is már egyre elterjedtebb ez a típusú burkolat, amely előnye még, hogy könnyen lehet vele dolgozni, és nem mellékesen elég költséghatékony megoldásnak is bizonyul az építkezések során. A könnyű kezelés mellett a felhasználási területek is igen sokfélék lehetnek: alkalmazzák tetőzsindely alá is, de melléképületek és garázsok építésénél is kiváló megoldásnak bizonyul. Az anyag környezetbarát is, tehát láthatjuk, hogy mennyi sok pozitív tulajdonsága van, amely mellette szól.

Az OSB lap ár annak függvényében változik, hogy milyen méretet rendelnek, ám tudnunk kell, hogy a lap nagy népszerűségét annak is köszönheti, hogy rendkívül jó áron kapható, mégis egy nagyon minőséges és időtálló termékről van szó, amely sokfajta felhasználási területen igazolódott az elmúlt években. A Norland odafigyel a szállításra és a raktározásra is, amely segíti a termék időtállóságát.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu