A hajópadló az otthont egyedivé és kiváló hangulatúvá teszi, melegséget, otthonosságot ad a háznak. A padlózat megválasztása nem egyszerű dolog, hiszen meghatározza a ház stílusát. A padlózat kiválasztása során az emberek sokszor nem törődnek a praktikummal, csak az esztétikával, ennek azonban nagyon sok hátulütője lesz később. A fa padlózat nem csak gyönyörű, de praktikus választás is, hiszen sokkal könnyebb takarítani, mint a szőnyegeket, amely mindig tele van porral. A padló kinézetét pedig könnyen feldobhatjuk színes és mintás rongypokrócokkal.

A Norland által kínált hajópadlók minősége kiváló, hiszen az alapanyag Svédországból érkezik, ahol óriási múltja van a fateremelésnek és fakitermelésnek. Garantáljuk, hogy termékeink hosszú élettartamúak, hiszen a hosszanti bemarás, amely a szál hátoldalán található megakadályozza a deformációt és a vetemedést. Munkatársaink kiváló odafigyeléssel kezelik és tárolják a fákat, hogy azokat minden nedvességtől megóvják.

A kínálat bőséges, a hajópadló árak pedig természetesen a kiválasztott terméktől függnek. Több oka van annak, hogy miért választják az emberek a hajópadlót: gyönyörű, stílusos, praktikus, és a hajópadló ár is kedvező!

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu