A gipszkarton technológia nagy népszerűségnek örvend, ha szobák, lakrészek, lakások tereinek átalakításáról, átrendezéséről van szó. Ezzel a termékkel nagyon könnyű dolgozni, akár a laikusok számára is nagyon könnyen kezelhető anyagról van szó. Talán ennek köszönheti nagy népszerűségét, hiszen nem is muszáj hozzá szakember, hogy elvégezze a munkát. A gipszkarton árak így még alacsonyabbak, hiszen nem kell munkadíjat fizetni.

A gipszkarton sok felhasználási területe ismert, kreatívan is alkamazható az esztétikus és gyorsan felhasználható termék. Mivel a giszkarton profil előállítása során kivonják belőle azokat az anyagokat, amelyek károsak az egészségre, így bátran alkalmazható ez az anyag bármilyen területen. Ezt az anyagot előszeretettel alkalmazzák építkezések során is, akár álmennyezetként, tetőtéri és speciális borítások kialakításaként. Akár tűzvédelmi funkciót is betölthet, ehhez természetesen valamilyen speciális anyag szükséges. Hőszigetelő funkciója is ismert, tehát előszeretettel alkalmazzák lakások szigetelésére is.

A gipszkarton egyszerű, olcsó, gyors megoldás, ám mégis esztétikus és időtálló termék. Amennyiben bármilyen kérdése van a felhasználással kapcsolatban, hívja bátran munkatársainkat, akik készséggel állnak a rendelkezésére.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu