Az építőanyag minősége nagyon fontos az építkezések, a felújítások során, hiszen ettől függ a felépített, felújított lakrész szépsége, hangulata, stílusa, de természetesen az időtállóságot és a problémamentességet is az alapanyag minősége határozza meg. A Norland fatelep olyan alapanyagokat kínál, amelyekből készült termékek hosszú időn át szolgálják majd a családot.

Használja fűrészáru kalkulátorunkat ide kattintva!

A tetőléc az egyik olyan termék, amely nagyon fontos, hogy kiváló és kifogástalan minőségű legyen. A Bramac léc első számú a kínálatunkból és a visszajelzések is azt mutatják, hogy érdemes ezt a márkanevet választani, ha tetőlécről van szó. Ennek oka, hogy a léctípus strapabíró, emellett pedig nagyon szép is, tehát kiváló választásnak bizonyul. Szükséges azonban, hogy a megfelelő kezelést megkapják ezek a termékek, hiszen csak akkor maradhatnak évekig hű és biztonságot nyújtó társai a háznak.

A másik nagyon hasznos fa árú, amely nagy népszerűségnek örvend áruházunkban, a fenyő fűrészárú, amely széles válaszékban és különféle méretekben érhető el. A fenyő fűrészárú előnye, hogy időtálló és rendkívül esztétikus. Ezeket az árukat kérheti gyalulva és impregnálva is, amellyel még időtállóbbá teheti őket.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu