Ma már nagyon sok ház belső terét és külső környezetét, például a teraszokat is fával burkoljuk, vagy fa bútorokat vásárolunk, alkotunk saját kezűleg. A fa nagyon szép és nagyon jól mutat bizonyos házakban, meghatározza a ház stílusát, otthonossá teszi azt, otthonosabbá, melegebbé varázsolja a környezetet. A természetközeliség érzését kelti bennünk, ha fa bútorokkal vesszük körbe magunkat.

A fa azonban sokkal több odafigyelést és ápolást is igényel, mint például a műanyag. A felületkezelő anyagok segítenek abban, hogy fa termékeink, berendezéseink és burkolóanyagaink minél hosszabb ideig tündökölhessenek szépségükben és hogy a fa szerkezetek minél hosszabb ideig maradjanak egészségesek. A különféle felületkezelő anyagok rendkívüli módon védik meg a fát a különféle külső hatásoktól.

A Milesi lazúr felületkezelő anyag például képes a fát megvédeni a kártevőktől, a gombáktól, az időjárási változásoktól, sőt, még abban is segít, hogy a fa ne kopjon ki, tehát sokáig megőrizze eredeti színét.

A fa lakk könnyen felvihető a kezelni és megvédeni kívánt felületre. A fa lakk teljesen természetes hatással bír, tehát nem fogja fényessé tenni a fa felületét és nem fog a színén sem változtatni.

A lazúr árak ma már mindenki számára kedvezőek, érdemes a befektetés, hiszen hosszú távon így óvhatjuk meg a fa termékeinket.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu