Fontos, hogy az a fa, amelyet megvásárolunk és amely házunk, otthonunk burkolóanyagaként vagy padlózataként, esetleg tartójaként funkcionál, vagy amely fából különféle bútorainkat készítjük, esetleg dekorként használjuk, kiváló minőségű legyen, hiszen a jó minőségű fa évekig megőrzi eredeti kinézetét – természetesen a megfelelő ápolás mellett.

Használja fűrészáru kalkulátorunkat ide kattintva!

A fa hosszabb élettartamát elérheti a faanyag gyalulással és impregnálással is. Fontos, hogy az a faanyag, amelyet használunk, az megfelelően elő legyen készítve, ez pedig a faanyag gyalulás. Ha a fa nincs megmunkálva, előkészítve, akkor az esztétikailag sem nyújt szép látványt és a rücskök és kiálló részek, korhadások pedig megfelelő otthont biztosítanak a gombák, baktériumok, kórokozók számára. A sima felszín nem ad lehetőséget arra, hogy az élősködők idő nap előtt szétroncsolják a fát.

A faanyag gyalulás mellett kérheti az impregnálás technikáját is, ami azt jelenti, hogy még az időjárási körülményeknek is kiválóan ellen fog tudni állni a fa szerkezete. Fontos ugyanis, hogy a kültéri fa szerkezetek minél hosszabb ideig megőrizzék épségüket és szépségüket.

Ha bármilyen kérdése felmerül a faanyag gyalulással vagy az imregnálással kapcsolatban, keresse fel munkatársainkat, akik állnak rendelkezésre és a kérdések megválaszolására.

Telefon: +36301969805
E-mail: info@norlandfatelep.hu